L

Haneseth Midt-Troms AS

Besøksadresse
Laukhellaveien 94
9370 Silsand

Postadresse
Postboks 110
9370 Silsand

Telefon
+47 77 84 41 74

Epost
midt-troms@haneseth.no

w

Om oss

Haneseth Midt-Troms AS har sin opprinnelse fra Midt-Troms Electric as med historie tilbake til 1974. I april 2012 ble det besluttet å bli en del av Haneseth Gruppen.

08.12.201610:12 Tommy Børli

Haneseth Midt-Troms AS jobber med salg og service av installasjoner på flere fagområder, i hovedsak kan nevnes:

  • Elektroinstallasjoner i industri, næringsbygg, bolig og landbruk.
  • Brannalarmer og nødlysanlegg.
  • Automatiserte anlegg, inkl. styretavler for industri, vannverk, pumpestasjoner m.m.
  • Tavlebygging
  • El-kontroller

Pr tiden er vi 14 stk. motiverte medarbeidere som er klar for oppdrag. Ingen jobb for liten, ingen for stor. Vi prøver å etterstrebe vårt motto "Som Avtalt" der du som kunde skal få det som forventes

Vi har kontor på Silsand, men våre ansatte betjener område Senja/Finnsnes.

Om Haneseth Gruppen:

Haneseth Gruppen er en slagkraftig Nordnorsk aktør innen elektroinstallasjon, automasjon, kommunikasjon og sikkerhet. Haneseth Gruppen dekker Nord-Norge med vår tilstedeværelse fra Mo i Rana i sør til Kirkenes i Nord. Vi er pr i dag rundt 300 ansatte og er en av Nord Norges største aktører innen fagområdene. Våre øvrige lokasjoner finner du på www.haneseth.no, eller gå på Hovedsiden

Haneseth har sentral godkjenning med ansvarsrett innenfor prosjektering, utførelse og kontroll i høyeste tiltaksklasser innenfor elektroinstallasjoner og vedlikehold.

Haneseth er også autorisert kabel-tv installatør, teleinstallatør og sertifisert fiberinstallatør. Vi utfører arbeider for bl.a. Forsvaret, Tomra, Sønnico, Telenor, Canal Digital, NorNett, Signal, ISS og Universitetet i Nordland.

Haneseth er godkjent som opplæringsbedrift innenfor fagene telekommunikasjon og elektriker og har i dag flere lærlinger innenfor begge områdene.

google map