Om oss

Haneseth Midt-Troms AS har sin opprinnelse fra Midt-Troms Electric AS med historie tilbake til 1974. I april 2012 ble det besluttet å bli en del av Haneseth Gruppen.

08.12.201610:12 Tommy Børli

Haneseth Midt-Troms AS jobber med salg og service av installasjoner på flere fagområder, i hovedsak kan nevnes:

  • Elektroinstallasjoner i industri, næringsbygg, bolig og landbruk.
  • Brannalarmer og nødlysanlegg.
  • Automatiserte anlegg, inkl. styretavler for industri, vannverk, pumpestasjoner m.m.
  • Tavlebygging
  • El-kontroller

Pr tiden er vi 14 stk. motiverte medarbeidere som er klar for oppdrag. Ingen jobb for liten, ingen for stor. Vi prøver å etterstrebe vårt motto "Som Avtalt" der du som kunde skal få det som forventes

Vi har kontor på Silsand, men våre ansatte betjener område Senja/Finnsnes.

Haneseth er en slagkraftig nordnorsk aktør innen elektroinstallasjon, automasjon,VVS/rør, høyspent, ventilasjon, små-kraftverk, kommunikasjon og sikkerhet.

Haneseth Gruppen dekker Nord-Norge og har i 2021 passert 400 ansatte. Noe som gjør oss til en av landsdelens største aktører innen fagområdene. Haneseth Gruppen har sentral godkjenning med ansvarsrett for prosjektering og utførelse i høyeste tiltaksklasse innenfor brann og nødlys. Haneseth Gruppen er også autorisert Ekom installatør og sertifisert fiberinstallatør. Vi har sentral godkjenning i tiltaksklasse 2 innen rør, sanitær, varme/kjøleanlegg og sprinkleranlegg. Gruppen har flere landsdekkende avtaler. Haneseth er godkjent som opplæringsbedrift innenfor fagene telekommunikasjon,rørlegger, automatiker, elektriker og energimontør, og har i dag flere lærlinger innenfordisse områdene.

Merkenavnet Haneseth Gruppen ble etablert i 2005, men historien går helt tilbake til 1959.

Elektriker. Foto., click to open in lightbox